Hoppa till innehåll
Svensk mat- och miljöinformation

Svensk mat- och miljöinformation

  • Nyheter
    • Vetenskapliga rapporter
    • SMMI på Youtube
    • SMMI på Facebook
  • Kampanjer
    • Vegonorm
      • Vegonorms webbplats
      • Vegonorm på Facebook
    • Vegoforum
      • Vegoforums webbplats
      • Vegoforum på facebook
  • Om SMMI
    • Om Svensk mat- och miljöinformation
    • About Swedish Food and Environment Information
    • Kontakt
    • Styrelse
    • Engagera dig
    • Medlemskap
  • Material
  • Stöd oss
    • Ge ett bidrag till vårt arbete
      • Bli månadsgivare!
      • Ge en engångsgåva
    • Engagera dig
    • Vad kan jag göra?
  • Bli medlem!
    • Bli autogiromedlem!
    • Teckna eller förnya årsvis medlemskap!

Den kollektiva skulden

Med Björn Olsen, professor i infektionsmedicin på Uppsala universitet, på Vegoforum 5 mars 2016 på ABF-huset i Stockholm.

Författare smmi.nuPublicerat den 14 juni, 201614 september, 2016Kategorier Föreläsningar

Inläggsnavigering

Föregående Föregående inlägg: Den mytomspunna sojabönan
Nästa Nästa inlägg: Vem betalar köttets pris?

Våra kampanjer

Vegonorm

Vegonorm är en kampanj med målet att vända på köttnormen och göra vegomat till standard på skolor, äldreboenden, sjukhus, arbetsplatser och i våra hem.

Vegoforum

Under paraplyet Vegoforum anordnar vi föreläsningar, panelsamtal, filmvisningar och workshoppar med fokus på det positiva med vegomat.

  • Nyheter
    • Vetenskapliga rapporter
    • SMMI på Youtube
    • SMMI på Facebook
  • Kampanjer
    • Vegonorm
      • Vegonorms webbplats
      • Vegonorm på Facebook
    • Vegoforum
      • Vegoforums webbplats
      • Vegoforum på facebook
  • Om SMMI
    • Om Svensk mat- och miljöinformation
    • About Swedish Food and Environment Information
    • Kontakt
    • Styrelse
    • Engagera dig
    • Medlemskap
  • Material
  • Stöd oss
    • Ge ett bidrag till vårt arbete
      • Bli månadsgivare!
      • Ge en engångsgåva
    • Engagera dig
    • Vad kan jag göra?
  • Bli medlem!
    • Bli autogiromedlem!
    • Teckna eller förnya årsvis medlemskap!
© 2025 Svensk mat- och miljöinformation