fbpx
Hoppa till innehåll
Svensk mat- och miljöinformation

Svensk mat- och miljöinformation

  • Kunskapsbank
    • Artiklar
      • Matens miljöpåverkan
      • Mat eller sopor?
      • Palmolja
      • Bananer, kaffe och kakao
      • Ris
      • Miljöboven kött
      • Köttets resursförbrukning
      • Köttet och klimatet
      • Köttet, fisken och haven
      • Köttkonsumtionens miljöpåverkan
      • Lösningen
  • Nyheter
    • Nyheter
    • Vetenskapliga rapporter
    • SMMI på Youtube
    • SMMI på Facebook
  • Kampanjer
    • Vegonorm
      • Vegonorms webbplats
      • Vegonorm på Facebook
    • Vegoforum
      • Vegoforums webbplats
      • Vegoforum på facebook
  • Om SMMI
    • Kontakt
    • Styrelse
    • Engagera dig
  • Material
  • Stöd oss
    • Bli autogiromedlem!
    • Bli medlem – betala årsvis
      • Bli medlem!
      • Förnya ditt medlemskap!
    • Ge ett bidrag till vårt arbete
      • Bli månadsgivare!
      • Ge en engångsgåva
    • Engagera dig
    • Vad kan jag göra?
  • Anlita oss
    • Skolseminarium: Agenda 2030 och maten

Den mytomspunna sojabönan

Med nutritionist Pernilla Berg, doktor i toxikologi, på Vegoforum 5 mars 2016 på ABF-huset i Stockholm.

Författare smmi.nuPostat 14 juni, 201614 september, 2016Kategorier Föreläsningar

Inläggsnavigering

Föregående Föregående inlägg: Changes in four societal drivers and their potential to reduce Swedish nutrient inputs into the sea (2016)
Nästa Nästa inlägg: Den kollektiva skulden

Våra kampanjer

Vegonorm

Vegonorm är en kampanj med målet att vända på köttnormen och göra vegomat till standard på skolor, äldreboenden, sjukhus, arbetsplatser och i våra hem.

Vegoforum

Under paraplyet Vegoforum anordnar vi föreläsningar, panelsamtal, filmvisningar och workshoppar med fokus på det positiva med vegomat.

SMMI på facebook

Facebook

Vegonorm på facebook

Facebook

Vegoforum på facebook

Facebook
  • Kunskapsbank
    • Artiklar
      • Matens miljöpåverkan
      • Mat eller sopor?
      • Palmolja
      • Bananer, kaffe och kakao
      • Ris
      • Miljöboven kött
      • Köttets resursförbrukning
      • Köttet och klimatet
      • Köttet, fisken och haven
      • Köttkonsumtionens miljöpåverkan
      • Lösningen
  • Nyheter
    • Nyheter
    • Vetenskapliga rapporter
    • SMMI på Youtube
    • SMMI på Facebook
  • Kampanjer
    • Vegonorm
      • Vegonorms webbplats
      • Vegonorm på Facebook
    • Vegoforum
      • Vegoforums webbplats
      • Vegoforum på facebook
  • Om SMMI
    • Kontakt
    • Styrelse
    • Engagera dig
  • Material
  • Stöd oss
    • Bli autogiromedlem!
    • Bli medlem – betala årsvis
      • Bli medlem!
      • Förnya ditt medlemskap!
    • Ge ett bidrag till vårt arbete
      • Bli månadsgivare!
      • Ge en engångsgåva
    • Engagera dig
    • Vad kan jag göra?
  • Anlita oss
    • Skolseminarium: Agenda 2030 och maten
© 2022 Svensk mat- och miljöinformation