Årsmöte med SMMI den 29 mars

Missa inte Svensk mat- och miljöinformations årsmöte den 29 mars – en möjlighet att träffa andra medlemmar och prata om året som gått och året som kommer.

Om du inte redan är medlem, anslut dig i tid före årsmötet: http://smmi.nu/stod-oss/bli-medlem/

(Ett tips för er alla, och särskilt er som kommer utifrån: Dagen innan, 28/3, hålls det årliga arrangemanget Vegoforum på ABF-huset i Stockholm i SMMI:s regi – missa inte det! http://vegoforum.se –https://www.facebook.com/events/573719209395850/?ref_newsfeed_story_type=regular)

Tid för årsmötet
Söndagen den 29 mars kl 13.00

Plats
Skrapan, Södermalm, Götgatan 78 – Stockholm. (T-Medborgarplatsen eller T-Skanstull.)
Våning 21.
Samling i entrén på bottenplan – ring tel 073-581 99 84 eller 070-574 59 77 om ni vill ha hjälp att hitta eller behöver bli uppmötta senare.

Motioner och motionstid
Alla medlemmar har rätt att inkomma med motioner till årsmötet. Motioner ska skriftligen vara styrelsen tillhanda senast två veckor före utlyst årsmötesdatum (dvs. senast den 15 mars 2015). En motion anses giltig då den insänts av medlem och inkommit i stadgeenlig tid. Samtliga giltiga motioner ska behandlas av årsmötet. Motioner skickas till styrelsen via contact@smmi.nu.

Anmälan till årsmötet
Anmäl din närvaro senast den 22 mars, så att vi vet hur många som kommer och kan planera fika. Din anmälan skickar du till contact@smmi.nu.

Nominera kandidater till SMMI:s styrelse
Är du själv intresserad av att sitta med i Svensk mat- och miljöinformations styrelse, eller har du förslag på kandidater? E-posta SMMI:s valberedning: norberg@smmi.nu
Vi vill gärna ha in nya krafter i styrelsen. Meddela om den du nominerar har någon specialkunskap som särskilt kan komma till pass (bokföringserfarenhet, praktiskt miljöarbete etc.). Det är dock inte ett tvång – styrelsen är inget expertorgan, så engagemanget är det viktigaste.

Välkomna!