fbpx
Hoppa till innehåll
Svensk mat- och miljöinformation

Svensk mat- och miljöinformation

  • Kunskapsbank
    • Artiklar
      • Matens miljöpåverkan
      • Mat eller sopor?
      • Palmolja
      • Bananer, kaffe och kakao
      • Ris
      • Miljöboven kött
      • Köttets resursförbrukning
      • Köttet och klimatet
      • Köttet, fisken och haven
      • Köttkonsumtionens miljöpåverkan
      • Lösningen
  • Nyheter
    • Nyheter
    • Vetenskapliga rapporter
    • SMMI på Youtube
    • SMMI på Facebook
  • Kampanjer
    • Vegonorm
      • Vegonorms webbplats
      • Vegonorm på Facebook
    • Vegoforum
      • Vegoforums webbplats
      • Vegoforum på facebook
  • Om SMMI
    • Kontakt
    • Styrelse
    • Kansli
    • Engagera dig
  • Material
  • Stöd oss
    • Bli autogiromedlem!
    • Bli medlem – betala årsvis
      • Bli medlem!
      • Förnya ditt medlemskap!
    • Ge ett bidrag till vårt arbete
      • Bli månadsgivare!
      • Ge en engångsgåva
    • Engagera dig
    • Vad kan jag göra?
  • Anlita oss
    • Skolseminarium: Agenda 2030 och maten
    • Passa på: gratisseminarier för skolor ht 2019

Jordbruksverket: Köttkonsumtionen i siffror

(Utgiven år 2013)

Ladda ner här.

Från 1990 till 2012 har den svenska köttkonsumtionen ökat med drygt 40 procent enligt Jordbruksverkets rapport.

Jordbruksverket - Köttkonsumtionen i siffror

Författare smmi.nuPostat 24 juli, 2013Kategorier Multimediaarkiv, Vetenskapliga rapporter

Inläggsnavigering

Föregående Föregående inlägg: Världscancerfonden: The Second Expert Report
Nästa Nästa inlägg: Stockholm International Water Institute: Feeding a Thirsty World

Våra kampanjer

Vegonorm

Vegonorm är en kampanj med målet att vända på köttnormen och göra vegomat till standard på skolor, äldreboenden, sjukhus, arbetsplatser och i våra hem.

Vegoforum

Varje år anordnar vi i samarbete med ABF Stockholm en heldag med föreläsningar, filmvisningar, workshops och utställare. med fokus på det positiva med vegomat. Under valåret 2018 har vi även kontinuerliga expertföreläsningar och workshoppar.

SMMI på facebook

Facebook

Vegonorm på facebook

Facebook

Vegoforum på facebook

Facebook
  • Kunskapsbank
    • Artiklar
      • Matens miljöpåverkan
      • Mat eller sopor?
      • Palmolja
      • Bananer, kaffe och kakao
      • Ris
      • Miljöboven kött
      • Köttets resursförbrukning
      • Köttet och klimatet
      • Köttet, fisken och haven
      • Köttkonsumtionens miljöpåverkan
      • Lösningen
  • Nyheter
    • Nyheter
    • Vetenskapliga rapporter
    • SMMI på Youtube
    • SMMI på Facebook
  • Kampanjer
    • Vegonorm
      • Vegonorms webbplats
      • Vegonorm på Facebook
    • Vegoforum
      • Vegoforums webbplats
      • Vegoforum på facebook
  • Om SMMI
    • Kontakt
    • Styrelse
    • Kansli
    • Engagera dig
  • Material
  • Stöd oss
    • Bli autogiromedlem!
    • Bli medlem – betala årsvis
      • Bli medlem!
      • Förnya ditt medlemskap!
    • Ge ett bidrag till vårt arbete
      • Bli månadsgivare!
      • Ge en engångsgåva
    • Engagera dig
    • Vad kan jag göra?
  • Anlita oss
    • Skolseminarium: Agenda 2030 och maten
    • Passa på: gratisseminarier för skolor ht 2019
© 2021 Svensk mat- och miljöinformation