fbpx
Hoppa till innehåll
Svensk mat- och miljöinformation

Svensk mat- och miljöinformation

  • Kunskapsbank
    • Artiklar
      • Matens miljöpåverkan
      • Mat eller sopor?
      • Palmolja
      • Bananer, kaffe och kakao
      • Ris
      • Miljöboven kött
      • Köttets resursförbrukning
      • Köttet och klimatet
      • Köttet, fisken och haven
      • Köttkonsumtionens miljöpåverkan
      • Lösningen
  • Nyheter
    • Nyheter
    • Vetenskapliga rapporter
    • SMMI på Youtube
    • SMMI på Facebook
  • Kampanjer
    • Vegonorm
      • Vegonorms webbplats
      • Vegonorm på Facebook
    • Vegoforum
      • Vegoforums webbplats
      • Vegoforum på facebook
  • Om SMMI
    • Kontakt
    • Styrelse
    • Engagera dig
  • Material
  • Stöd oss
    • Bli autogiromedlem!
    • Bli medlem – betala årsvis
      • Bli medlem!
      • Förnya ditt medlemskap!
    • Ge ett bidrag till vårt arbete
      • Bli månadsgivare!
      • Ge en engångsgåva
    • Engagera dig
    • Vad kan jag göra?
  • Anlita oss
    • Skolseminarium: Agenda 2030 och maten

Stigande priser på kött gör att fler ratar biffen

För första gången sedan 2009 minskar konsumtionen av kött i Sverige. En förklaring kan vara att kött blivit dyrare. Det säger Åsa Lannhard Öberg, handläggare på Jordbruksverket.
Sveriges Radio: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5341657

10 november, 2012

Författare smmi.nuPostat 10 november, 2012Kategorier Våra Inlägg

Inläggsnavigering

Föregående Föregående inlägg: Riksdagspolitiker tycker till om miljö- och jordbrukspolitiken
Nästa Nästa inlägg: Köttjätten Scan: "Det här är ett varumärkesintrång"

Våra kampanjer

Vegonorm

Vegonorm är en kampanj med målet att vända på köttnormen och göra vegomat till standard på skolor, äldreboenden, sjukhus, arbetsplatser och i våra hem.

Vegoforum

Under paraplyet Vegoforum anordnar vi föreläsningar, panelsamtal, filmvisningar och workshoppar med fokus på det positiva med vegomat.

SMMI på facebook

Facebook

Vegonorm på facebook

Facebook

Vegoforum på facebook

Facebook
  • Kunskapsbank
    • Artiklar
      • Matens miljöpåverkan
      • Mat eller sopor?
      • Palmolja
      • Bananer, kaffe och kakao
      • Ris
      • Miljöboven kött
      • Köttets resursförbrukning
      • Köttet och klimatet
      • Köttet, fisken och haven
      • Köttkonsumtionens miljöpåverkan
      • Lösningen
  • Nyheter
    • Nyheter
    • Vetenskapliga rapporter
    • SMMI på Youtube
    • SMMI på Facebook
  • Kampanjer
    • Vegonorm
      • Vegonorms webbplats
      • Vegonorm på Facebook
    • Vegoforum
      • Vegoforums webbplats
      • Vegoforum på facebook
  • Om SMMI
    • Kontakt
    • Styrelse
    • Engagera dig
  • Material
  • Stöd oss
    • Bli autogiromedlem!
    • Bli medlem – betala årsvis
      • Bli medlem!
      • Förnya ditt medlemskap!
    • Ge ett bidrag till vårt arbete
      • Bli månadsgivare!
      • Ge en engångsgåva
    • Engagera dig
    • Vad kan jag göra?
  • Anlita oss
    • Skolseminarium: Agenda 2030 och maten
© 2022 Svensk mat- och miljöinformation