22/2: SMMI och ABF Stockholm arrangerar Vegoforum

För tredje året i rad arrangerar Svensk mat- och miljöinformation tillsammans med ABF Stockholm Vegoforum på ABF-huset i Stockholm, Sveavägen 41. Årets forum äger rum lördagen den 22 februari.

Syftet med Vegoforum är att lyfta upp köttkonsumtionens problematik på den politiska agendan och öka allmänhetens kunskap om frågor kopplade till köttkonsumtion och vegetarianism.

Detaljerat program för Vegoforum 2014 finns här. Ni kan följa forumet på dess facebookeventsida – redan har över 600 personer anmält sig som deltagare.

Vi vill gärna ha volontärer till Vegoforum. Det handlar om att hjälpa till med att ställa i ordning bord, lokaler och liknande – både före och efter forumet. Under forumets gång behövs det även medhjälpare som kan agera som värdar, hjälpa folk att hitta till rätt salar och så vidare.

Det handlar inte om några jättelånga pass, utan kortare perioder under dagen. Låter det intressant? Kontakta i sådana fall arrangörsgruppen på e-post vegoforum@smmi.nu

I ABF-husets entréplan kommer det under Vegoforum finnas en utställningsdel som komplement till föredragen. På så vis ger vi Vegoforums besökare chans att omsätta kunskap i praktisk handling. Både ideella organisationer och företag som verkar i linje med Vegoforums syfte bjuds in att medverka i utställningen. Anmäl dig till vegoforum@smmi.nu senast måndagen den 17 februari om du vill ställa ut.

Avgift per bord (120 x 45 cm): Företag: 1 000:- | Ideella organisationer: 300:-

Tänk på att: – meddela om ni behöver el till bordet – ange hur många bord ni vill ha
– det är inte tillåtet att laga mat i ABF-huset. Har din organisation/ditt företag svårt att betala, vänligen kontakta oss så kan vi diskutera lösningar.

Läs en intervju med årets Vegoforumarrangörer i Pinto.